Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Баница Шупла

Баница Шупла

Разгледай всички 12 избрани предложения относно баница шупла в Gotvach.bg.
Баница шуплаБаница шуплаАко е много дебела, шуплата няма да се опече, но не бива и да е много тънка....
Сладка ШуплаСладка Шупла
9
Шуплата се поднася гореща, посипана с пудра захар....
Разложка шуплаРазложка шупла
4
Разбийте яйцето с малко вода, постепенно прибавете пресятото брашно и сол и разбъркайте. Трябва да получите тесто, което е малко по-гъсто от палачинково...
Разложка шарена шуплаРазложка шарена шупла
Мое допълнение към старовремешната рецепта е поръсването на шуплата отгоре с любимите семена и подправки :) Експериментирах, като едната шупла разделих...
Истинска Разложка ШуплаИстинска Разложка Шупла
2
Изваждаме тавата от фурната и намазваме запечената шупла с останалата част от маслото. Разбиваме две яйца и намазваме цялата шупла....
Крем карамел без шуплиКрем карамел без шупли
12
Разбиваме яйцата и 400 захар, след това слагаме и прясното мляко и ванилията. Като е готова сместа, започваме да правим карамела. Разделяме...
Марудници или шупли със сиренеМарудници или шупли със сирене
Сипете содата в киселото мляко, разбъркайте и оставете за няколко минутки. Разбийте яйцата с миксер, добавете киселото мляко, водата и солта....
Моят сполучлив крем карамел без шуплиМоят сполучлив крем карамел без шупли
В тенджера сложете половината мляко - 500 мл. Добавете захарта и сложете на котлона, колкото да се разтопи. Разбийте яйцата с тел. Добавете останалото...
Гръцка баницаГръцка баница
2
Полейте сладката баница, като спазвате правилото горещ сироп – охладена баница или обратно. Гръцката баница е готова....
Ялова баницаЯлова баница
Яловата баница е готова....
Баница МалинкаБаница Малинка
Навийте на руло, наредете в тава и изпечете баницата до златисто. Поднесете с айран. Баницата Малинка е готова....
Зелена баницаЗелена баница
Баницата се пече на 200 градуса около 35-40 минути. Зелената баница е много вкусна! Източник: Йоли...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: