Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бланширане на Карфиол
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бланширане на Карфиол

Бланширане на Карфиол

Разгледай всички 12 авторски предложения относно бланширане на карфиол в Gotvach.bg.
Задушен карфиолЗадушен карфиолПоднасяме задушения карфиол поръсен със счукан черен пипер....
Задушен карфиол в маслоЗадушен карфиол в масло
Загрейте маслото в тиган и задушете карфиола за около 5-6 минути. Подправете с нарязан на ситно пресен копър....
Задушен в масло грахЗадушен в масло грах
1
В дълбок тиган с похлупак се загрява маслото с олиото. В него се запържва до прозрачност наситнения шалот и се добавя грахът. Запържва се за кратко...
Бланширане на зеленчуци в микровълноваБланширане на зеленчуци в микровълнова
Изключение прави спанакът, който има по–добър вкус при обикновено бланширане....
Заек, задушен в пръстен гювечЗаек, задушен в пръстен гювеч
1
Готовият задушен заек поръсвате с черен пипер. Заекът, задушен в пръстен гювеч е готов....
Телешки шол, задушен с чесънТелешки шол, задушен с чесън
Много вкусна става тиквата, поема ароматите и е много балансирана рецепта за телешки шол, задушен с чесън. Добър апетит!...
Как се бланшира карфиол?Как се бланшира карфиол?
Бланширането на карфиол е лесно и не изисква никакви специални кулинарни умения....
Задушен карфиол със сос от сиренеЗадушен карфиол със сос от сирене
Измийте карфиола и го накъсайте на розички. Бланширайте ки да 2-3 минути във вряла подсолена вода....
Задушено в мултикукърЗадушено в мултикукър
Месото и зеленчуците се почистват и нарязват, слагат се в купата на мултикукъра. Добавят се подправките, олиото и водата. Всичко се разбърква добре...
Агнешки черен дроб, задушен в маслоАгнешки черен дроб, задушен в масло
Сервирайте агнешкият черен дроб, задушен в масло, топъл с чаша студено бяло вино....
Петел, задушен с грах и морковиПетел, задушен с грах и моркови
Подправете с подправките и оставете петела, задушен с грах и моркови още 20 мин на котлона....
КарфиолКарфиол
5
Горещия сварен или задушен карфиол може да се подправи с малко масло, червен пипер и лук....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
53
42
33
22
10
Дай твоята оценка: