Gotvach.bg»Избрани Колекции»Български Сладки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Български Сладки

Български Сладки

Открий всички 99 подбрани съвети относно български сладки в Gotvach.bg.
Български коледни сладкиБългарски коледни сладки
1
Пресейте брашното с бакпулвера, канелата и щипка сол. Направете по средата кладенче и в него сипете предварително леко разбитото с обикновената и...
Сладки камъчетаСладки камъчетаБисквитите и кремът от кестени се смилат в чопър или кухненски робот докато получите бисквитено лепкаво тесто. По желание може да добавите подсладител...
Сладки цветчетаСладки цветчета
От изброените продукти (без орехите) се замесва тесто, което да е меко. Оставя се леко да втаса. От тестото се правят малки топчета и се нареждат...
Сладки кифличкиСладки кифлички
В купа се слагат прясното мляко, пудрата захар, захарта и маята да се смесят. Добавят се 2 яйца и маслото и всичко се разбърква. Добавя се малко...
Двуцветни сладкиДвуцветни сладки
1
С помощта на по-голяма формичка изрежете сладки и от двете кори....
Югославски сладкиЮгославски сладки
Студените сладки се потапят в горещия сироп, овалват се в смлени орехи и се поставят в книжни капсули за мъфини....
Сладки полумесециСладки полумесеци
Първо яйцата се разбиват със захарта. После се добавя при непрекъснато бъркане олиото и ванилията. Последно е брашното. Сместа се изсипва в намазнена...
Линцерови сладкиЛинцерови сладки
Изпечените и изстиналите сладки слепете с мармалад и поръсете с пудра захар....
Напукани сладкиНапукани сладки
6
Подреждайте напуканите сладки в тава с хартия за печене....
Сладки ХризантемиСладки Хризантеми
2
Разбиваме яйцата и захар с телена бъркалка. Добавя се киселото мляко с разбита в него амонячна сода, разтопената мас, ванилията и кора от лимон, настъргана...
Сладки ГъбкиСладки Гъбки
Пекат се сладки гъбки в умерена фурна!...
Снежни сладкиСнежни сладки
Разбийте маслото със захарта, добавете орехите, ванилията и замесете тесто. От полученото тесто се разточва кора и се изрязва с формички....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: