Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бързо свинско с лук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бързо свинско с лук

Бързо свинско с лук

Открий всички 33 подбрани съвети относно бързо свинско с лук в Gotvach.bg.
Свинско с лукСвинско с лукНарежете месото на едри парчета и го задушете в мазнината. Щом порозовее прибавете нарязания на филийки лук. Похлупете тенджерата и задушавайте...
Шишчета със свинско, лук и гъбиШишчета със свинско, лук и гъби
Месото се измива, подсушава и смесва добре с продуктите за маринатата, оставя се в хладилник за 2 часа. Маринованото месо се нанизва на шишчета...
Свинско с карамелизиран лукСвинско с карамелизиран лук
1
Нарежете на кубчета месото, овкусете със сол и черен пипер и запържете до златисто. После налейте виното и задушете месото. Когато течността се...
Свинско печено с лукСвинско печено с лук
1
Шпиковайте месото с 3-4 скилидки чесън. Сложете го в подходящ съд за печене с капак. Нарежете лука на филийки, посолете и ги наредете върху месото...
Свинско задушено с лукСвинско задушено с лук
1
Поднесете задушеното свинско с лют пипер по желание и студено вино. Свинското задушено с лук е готово....
Задушено свинско с лукЗадушено свинско с лук
10
Печете първоначално на 200 градуса около 30 мин, след което намалете на 160 и задушавайте свинското 2 часа, накрая отворете капака, проверете месото...
Шишчета със свинско, лук, гъби, и чушкиШишчета със свинско, лук, гъби, и чушки
Месото и лукът се нарязват на едри кубчета, чушките се нарязват на широки парчета, гъбите се разрязват на четвъртинки. Смесват се продуктите за марината...
Свинско с лук и морковиСвинско с лук и моркови
1
Месото се нарязва на малки парчета и се запържва в дълбока тенджера. Лукът се нарязва ситно. Морковите се нарязват на кръгчета. Добавят се към месото...
Свинско с лук в гювечСвинско с лук в гювеч
Нарязваме месото на хапки и ги задушаваме в мазнина заедно със солта, черния и червен пипер. Прехвърляме хапките в гювеч, а в същата мазнина запържваме...
Свинско с лук на фурнаСвинско с лук на фурна
1
Месото се измива, подсушава, нарязва се на парчета и се задушава в загрятото олио и малко вода. Добавя се нарязаният лук и се задушава, докато...
Свинско с лук и кашкавалСвинско с лук и кашкавал
2
Месото се нарязва на тънки пържоли и се овкусява с подправки на вкус. Лукът се нарязва на шайби. Кашкавалът се настъргва. В тавичка, намазана...
Свинско месо с праз лукСвинско месо с праз лук
2
Нарежете месото на хапки. Сложете маста в тиган и прибавете месото. Пържете до готовност като го разбърквате периодично. През това време изчистете...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 8
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: