Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бързо свинско с лук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско с лукНарежете месото на едри парчета и го задушете в мазнината. Щом порозовее прибавете нарязания на филийки лук.
Похлупете тенджерата и задушавайте...
Шишчета със свинско, лук и гъби
Месото се измива, подсушава и смесва добре с продуктите за маринатата, оставя се в хладилник за 2 часа.
Маринованото месо се нанизва на шишчета...
Свинско с карамелизиран лукНарежете на кубчета месото, овкусете със сол и черен пипер и запържете до златисто. После налейте виното и задушете месото.
Когато течността се...
1
Свинско печено с лукШпиковайте месото с 3-4 скилидки чесън. Сложете го в подходящ съд за печене с капак.
Нарежете лука на филийки, посолете и ги наредете върху месото...
1
Свинско задушено с лукПоднесете задушеното свинско с лют пипер по желание и студено вино.
Свинското задушено с лук е готово....
1
Задушено свинско с лукПечете първоначално на 200 градуса около 30 мин, след което намалете на 160 и задушавайте свинското 2 часа, накрая отворете капака, проверете месото...
10
Шишчета със свинско, лук, гъби, и чушки
Месото и лукът се нарязват на едри кубчета, чушките се нарязват на широки парчета, гъбите се разрязват на четвъртинки. Смесват се продуктите за марината...
Свинско с лук и морковиМесото се нарязва на малки парчета и се запържва в дълбока тенджера. Лукът се нарязва ситно. Морковите се нарязват на кръгчета. Добавят се към месото...
1
Свинско с лук в гювеч
Нарязваме месото на хапки и ги задушаваме в мазнина заедно със солта, черния и червен пипер.
Прехвърляме хапките в гювеч, а в същата мазнина запържваме...
Свинско с лук на фурнаМесото се измива, подсушава, нарязва се на парчета и се задушава в загрятото олио и малко вода.
Добавя се нарязаният лук и се задушава, докато...
1
Свинско с лук и кашкавалМесото се нарязва на тънки пържоли и се овкусява с подправки на вкус. Лукът се нарязва на шайби. Кашкавалът се настъргва.
В тавичка, намазана...
2
Свинско месо с праз лукНарежете месото на хапки.
Сложете маста в тиган и прибавете месото. Пържете до готовност като го разбърквате периодично.
През това време изчистете...
2
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: