Gotvach.bg»Избрани Колекции»Великденски Обяд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Великденски Обяд

Великденски Обяд

Разгледай всички 36 авторски предложения за великденски обяд в Gotvach.bg.
Агнешко печено за ВеликденАгнешко печено за ВеликденТрадиционно на Великден на празничната трапеза присъства агнешкото. Вижте няколко идеи за вкусно агнешко печено. Първото ни предложение за печено...
Печено агнешко бутче за ВеликденПечено агнешко бутче за Великден
Щом печеното агнешко хване лека коричка, покрийте с лист алуминиево фолио и го доопечете....
Крехко агнешко печено за ВеликденКрехко агнешко печено за Великден
Крехкото агнешко печено за Великден е готово....
Печено агнешко с уникална коричка за ВеликденПечено агнешко с уникална коричка за Великден
2
Да ви е сладко с тази моя рецепта с агнешко за Великден. Печено агнешко с уникална коричка за Великден е разкошно!...
Печено заешко за ВеликденПечено заешко за Великден
Печеното заешко за Великден е готово....
Печено свинско за ВеликденПечено свинско за Великден
Поднесете печеното свинско за Великден, докато е топло....
Пълнено печено агне за ВеликденПълнено печено агне за Великден
2
Пълненото печено агне е готово за Великденската трапеза!...
Агнешко със сини сливи за ВеликденАгнешко със сини сливи за Великден
Агнешките пържоли нека бъдат големи - всяка около 400 - 450 грама. Овкусете месото със сол и черен пипер. Затоплете четири супени лъжици зехтин...
Крехко агнешко със зелен лук за ВеликденКрехко агнешко със зелен лук за Великден
Крехкото агнешко със зелен лук за Великден...
Защо на Великден се яде агнешко?Защо на Великден се яде агнешко?
Всички знаем, че на Великден е традиция да се консумира агнешко месо. Задавали ли сме си въпроса защо точно агнешко, а не друг вид месо? Ако сте...
Торта за ВеликденТорта за Великден
6
Отделят се жълтъците от белтъците на яйцата. Жълтъците се разбиват с олиото, а белтъците се разбиват на сняг със захарта. След това се смесват и се...
Питка за ВеликденПитка за Великден
2
Пресяваме брашното в голям съд, прибавяме две яйца и от третото - само белтъка, киселото мляко, олиото, маята, захарта и солта. Замесваме тесто...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 10
55
45
30
20
10
Дай твоята оценка: