Gotvach.bg»Избрани Колекции»Виенски Сладкиши
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Виенски Сладкиши

Виенски Сладкиши

Открий всички 24 кулинарни идеи за виенски сладкиши в Gotvach.bg.
Виенски сладкиш с черешиВиенски сладкиш с черешиЗапечете плодовия сладкиш за около 45 минути на силно загрята фурна. Виенският сладкиш с череши е готов....
Виенски сладкишВиенски сладкиш
2
Виенският сладкиш се пече в предварително загрята фурна за около половин час. 10 минути преди да е готов, се посипва с натрошените бадеми или лешници...
Виенски Сладкиш КардиналВиенски Сладкиш Кардинал
Белтъците се разбиват до пяна, прибавя се захарта на порции. Поставят се на водна баня и разбиването продължава докато станат много плътни и лъскави...
Виенски плодов сладкишВиенски плодов сладкиш
От брашното, маслото, жълтъка и виното се замесва тесто и се оставя в хладилника за 30 минути. След това се разточва на кора с дебелина 6-7 милиметра...
Класически Виенски СладкиКласически Виенски Сладки
Класическите Виенски Сладки са готови....
Коледни орехови виенски сладкиКоледни орехови виенски сладки
Печете в предварително загрята на 160°С с вентилатор фурна за около 20 минути или докато сладките станат с тъмно златист цвят и покафенеят по краищата...
Крем за торти, сладки и сладкишиКрем за торти, сладки и сладкиши
1
Кремът за торти, сладки и сладкиши е готов....
Безглутеново тесто за сладки и сладкишиБезглутеново тесто за сладки и сладкиши
За безглутенови сладкиши сместа трябва да е кексообразна, а за безглутенови сладки - добавя се брашно, докато се получи меко тесто....
Виенски роладВиенски ролад
Разбийте много добре (за около 10-15 минути) захарта и жълтъците с помощта на миксер. Добавете брашното, ванилията, разтопеното масло, което не...
Виенски кифличкиВиенски кифлички
1
Разтворете маята в малко прясно мляко, в което сте добавили лъжичка захар. Оставете 10-ина минути на топло, за да се активира. След това смесете всички...
Виенски кюфтетаВиенски кюфтета
2
Нарежете на ситно главата лук и я смесете с каймата, накиснатия и добре отцеден хляб, яйцето и подправките и добре объркайте. От каймата оформете...
Виенски гулашВиенски гулаш
В тенджера с олиото поставяме нарязаното на кубчета месо и запържваме за кратко. Изваждаме месото и в същата мазнина изпържваме почистения и нарязан...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 10
54
45
31
20
10
Дай твоята оценка: