Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вити Банички

Вити Банички

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно вити банички в Gotvach.bg.
Вити банички с късметиВити банички с късметиВ една от витите банички се поставя паричка, увита във фолио. Наредените банички се поръсват с олио и сусам....
Вити банички с каймаВити банички с кайма
1
Така приготвените банички се намазват по края с жълтък и се пекат в загрята фурна на 170°С до лек златист загар....
Вити банички с майонезаВити банички с майонеза
Пекох витите банички с майонеза на 200°C до зачервяване (около 40 минути). Чудесен ден на всички с тези вити банички с майонеза!...
Вити банички с одрински кориВити банички с одрински кори
И по същия начин с останалите листи се правят вити банички....
Вити банички с домашна майонезаВити банички с домашна майонеза
Готовите банички консумираме както топли, така и студени - всякак са вкусни и меки!...
Домашни вити банички с празДомашни вити банички с праз
7
Жълтъкът заделете за намазването на баничките. Втасалото тесто се разделя на 16 топки....
Домашни вити банички от миналотоДомашни вити банички от миналото
Всички вити банички подреждаме в тава. Оставяме ги отново да втасат за втори път. Отгоре манаваме с разбития жълтък....
Хрупкави вити банички с овче сиренеХрупкави вити банички с овче сирене
Хрупкавите вити банички с овче сирене са готови....
Вити банички с фини македонски кориВити банички с фини македонски кори
Наредете баничките в тава със сухо и намазнено с масло дъно. Намажете всяка баничка с масло и разбит жълтък....
Вити банички с тиква и оризВити банички с тиква и ориз
Извадете, оставете леко да се охладят и поръсете баничките с пудра захар. Витите банички с тиква и ориз са готови....
Сладки вити банички с шипков мармаладСладки вити банички с шипков мармалад
Печем нашите сладки вити банички с шипков мармалад на 200 градуса около 20 минути до златисто....
Вити банички с череши и кремВити банички с череши и крем
1
Витите банички с череши и крем са готови....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 10
54
42
32
22
10
Дай твоята оценка: