Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусна Парена Туршия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусна Парена Туршия

Вкусна Парена Туршия

Открий всички 12 подбрани съвети за вкусна парена туршия в Gotvach.bg.
Парена туршияПарена туршияЗалейте подредената туршия в бурканите с охладената саламура, затворете и стерилизирайте бурканите за 15 минути след завиране....
Парена туршия от червена капияПарена туршия от червена капия
3
Затворете бурканите плътно и съхранявайте туршията на хладно място. След 18 дни парената туршия от червена капия е готова за консумация....
Студено парена туршияСтудено парена туршия
1
От посочените количества се получават 15-16 буркана от 800 г студено парена туршия....
Домашна парена туршияДомашна парена туршия
1
Затваряме и стерилизираме туршията 10 минути. Домашната парена туршия е готова....
Моята парена туршияМоята парена туршия
Ако желаете, може да си оставите в една купичка за директна консумация парена туршия, защото и така е вкусна....
Туршия – паренаТуршия – парена
На дъното на буркана се слагат зелените домати след това морковите, изчистени и нарязани на кръгчета, върху тях камбите с парченца карфиол по средата...
Парена туршия със зелеПарена туршия със зеле
1
Парената туршия със зеле е готова....
Парена СланинаПарена Сланина
Нарежете я на малки парчета....
Вкусна туршия с ябълкаВкусна туршия с ябълка
Чушките и патладжаните се пекат и се белят, след което се нарязват на малки парченца....
Вкусна туршия в бидонВкусна туршия в бидон
Всички зеленчуци почистете предварително, като арпаджика изчистите от люспите, нарежете морковите и целината на колелца, цветното зеле накълцайте,...
Вкусна туршия за два буркана по 3 литраВкусна туршия за два буркана по 3 литра
2
След ден туршията е готова за консумация. Вкусната туршия за два буркана по 3 литра е много сполучлива....
Туршия с бамяТуршия с бамя
1
Изплакнете бамята, почистете опашките, като внимавате да не засегнете семенниците и каналите. Лукът се почиства и нарязва на полумесеци. Поставете...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: