Gotvach.bg»Избрани Колекции»Готвене на Дивеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Готвене на Дивеч

Готвене на Дивеч

Прегледай всички 12 избрани предложения относно готвене на дивеч в Gotvach.bg.
Марината за дивеч и пържолиМарината за дивеч и пържолиРазбъркайте всички и намажете дивеча и пържолите. След около 1-2 часа са готови за печене....
Тънкости при готвенето на дивечТънкости при готвенето на дивеч
Преди готвене се измива добре от оцета....
Пържени банани за готвенеПържени банани за готвене
Извадете върху кухнеска хартия, за да се отцедят излишната мазнина пържените банани за готвене....
Консервирано месо за готвенеКонсервирано месо за готвене
Консервираното месо за готвене е готово....
Стерилизирани тиквички за готвенеСтерилизирани тиквички за готвене
2
Тиквичките се обелват и режат на кубчета. След това се взема буркана и отдолу се слага нарязано на няколко по големи парчета доматчето и се слагат...
Пастърма от ДивечПастърма от Дивеч
След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Шницели от дивечШницели от дивеч
Смелете месото на кайма. Ако ви се вижда сухо, а обичате по-мазно, може да добавите малко сланина. В купа сложете каймата, прибавете нарязания...
Марина за дивечМарина за дивеч
Маринатата за дивеч е много сполучлива....
Наденички от дивечНаденички от дивеч
Подготвеното месо се почиства, измива и подсушава. Нужно е дивечовото месо да се изкисне във вода поне една нощ. След това всички продукти се нарязват...
Кюфтета от дивечКюфтета от дивеч
1
Нарежете всички видове месо на парчета по около 100 г и ги посолете. Оставете ги да престоят на хладно 24 часа, след което ги оставете върху наклонена...
Суджук от дивечСуджук от дивеч
5
Скълцайте съвсем ситно месото от дивече и сланината. Към тях добавете, солта, черния и червен пипер, селитрата и захарта....
Чорба с дивечЧорба с дивеч
Изчистваме птиците, изкормваме, измиваме и варим в 2 л. студена вода с малко сол. Сварените птици изваждаме и нарязваме на парчета, а бульона...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
53
44
30
22
10
Дай твоята оценка: