Gotvach.bg»Избрани Колекции»Готвене на Риба без да Мирише
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Полезни съвети за готвене на рибаКогато готвите морска риба, напръскайте я с оцет или лимонов сок преди термичната обработка – това отстранява силната миризма....
Риба ТонМакар рибата тон да е по-често използвана консервирана, тя не може да се сравни с невероятната твърда, наситена и месеста текстура и вкус на прясната...
1
Риба ТрескаТреската е една от най-масово употребяваните риби в почти цял свят. Ако не се консумира прясна или размразена, от нея се произвеждат много рибни продукти...
1
Риба Платика
Платиката е риба от семейство Шаранови, която се намира и в нашите водни басейни и е обичаен обект на спортния риболов. Това не е едра риба, тъй като...
Риба меч
Риба меч /Xiphias gladius/ представлява хищна риба от разред Бодлоперки /Perciformes/, която е особено популярно заради специфичния си външен вид....
Как да купуваме риба?
Много често се случва да подценяваме важната за здравето ни роля, касаеща консумацията на риба и морски дарове. Всъщност почти всички диетолози...
Как да пържим правилно риба?
Мазнината за пържене най-често е слънчогледово олио, тъй като то няма мирис и рибата запазва мириса на маринатата или панировката....
Как да си стерилизираме риба
Рибата може да се съхранява дълго време, ако се стерилизира. За стерилизацията й се използват буркани, които предварително се измиват добре със сода...
Как да готвим риба тон
Рибата тон се приготвя по различен начин в различните кътчета на планетата. В Италия правят задушено от риба тон с картофи и червен пипер или пък...
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
54
41
30
22
10
Дай твоята оценка: