Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гъбена Сърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гъбена дроб сарма в палачинкаУвиват се като сарми и се нареждат в намазана с масло тавичка.
Пекат се до полуготовност....
Гъбена дроб сарма
Когато оризът стане прозрачен, се овкусява с червения пипер, кубчето гъбен бульон и 1 ч.ч. вода.
Вари се на тих огън до готовност на ориза....
Дроб сарма с гъбиАгнешките дреболии се варят за около 50-60 минути с 1 ч.л. сол. Нарязват се ситно, а бульонът се прецежда.
Загрейте мазнината и запържете скълцания...
2
Дроб сарма с тиквичка
Когато е готова свинската дроб сарма, приготвяме заливката с млякото и изсипваме отгоре. Печем още за 15 минути нашата пролетна дроб сарма....
Дроб сарма в мултикукър
За да си приготвим бърза и вкусна дроб сарма ползваме нашият уред мултикукар....
Дроб сарма с киселец
Запечете дроб сармата до извирането на течността и докато ястието получи кафеникав загар.
Добър апетит с тази дроб сарма с киселец!...
Дроб сарма с було
С тази плънка завийте сарми в парчета агнешко було. Подредете ги в подходяща тавичка.
Ако ви е останала плънка, добавете и нея....
Агнешка дроб-сарма с лешници
Добавя се надробеният дроб, черен пипер, сол и червен пипер на вкус. Пече се във фурна за 30 мин....
Пилешка дроб сарма с гъбки
Измиваме много добре гъбите, нарязваме на ситно лука, след това - пилешкото филе и измитите гъби.
Добавяме ориза, подправката, джоджена, червения...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: