Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашни Пърленки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни Пърленки

Домашни Пърленки

Разгледай всички 22 подбрани съвети за домашни пърленки в Gotvach.bg.
Домашни пърленки с пълнежДомашни пърленки с пълнежТези пърленки стават невероятно вкусни. А колко неустоимо ухаят домашните пърленки с пълнеж... Добър апетит!...
Домашни пърленки с кашкавалДомашни пърленки с кашкавал
За приготвянето на домашните пърленки с кашкавал най-напред в дълбок съд изсипваме киселото мляко и содата....
Домашни пърленки на тиганДомашни пърленки на тиган
Приятен апетит с Домашни пърленки на тиган! Хапвайте, докато е още топла и ароматна....
Малки домашни пърленкиМалки домашни пърленки
Малки домашни пърленки с чубрица - ухание, което ни връща в детството....
Лесни домашни пърленкиЛесни домашни пърленки
5
В купа смесете брашното, солта, бакпулвера и захарта. Долейте мазнината и започнете да бъркате, докато се получат трохи. Постепенно доливайте...
Домашни пърленки без маяДомашни пърленки без мая
9
Пет минути преди да бъдат извадени от фурната, пърленките се поръсват с настърган кашкавал и чубрица....
Шакшука с домашни пърленкиШакшука с домашни пърленки
Всяка пърленка изпечете двустранно в намаслен тиган на силен огън....
Пърленки с кимионПърленки с кимион
Оформете тестото на плоска топка и оваляйте в царевично брашно всяка от домашните пърленки....
Пърленки с маяПърленки с мая
5
Изваждаме пърленките и се намазват с масло, поръсваме шарена сол и сервираме още топли. Пърленките с мая са готови....
Пърленки с плънкаПърленки с плънка
1
Така пригответе всички пърленки с плънка. Готовите пърленки с плънка покрийте с кърпа. Поднасят се топли....
Пърленки в хлебопекарнаПърленки в хлебопекарна
Мажете веднага всяка готова от пърленките в хлебопекарна от двете страни веднага, след като извадите....
Пърленки с картофиПърленки с картофи
Изпечете пърленките една по една до златист загар. По желание поръсете пърленките с картофи с чубрица или шарена сол преди поднасяне....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: