Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашни Сусамени Хлебчета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни Сусамени Хлебчета

Домашни Сусамени Хлебчета

Открий всички 12 кулинарни идеи относно домашни сусамени хлебчета в Gotvach.bg.
Пухкави сусамени хлебчета с масло и сиренеПухкави сусамени хлебчета с масло и сиренеМаята се разтваря в 2 в.ч. прясно мляко. След това се добавят минералната вода, олио, захар и сол. Разбъркват се, докато солта и захарта се разтопят...
Сусамени хлебчетаСусамени хлебчета
В купа се смесва половината брашно със захарта, сухата мая, солта и половината от маслото. Добавя се горещото мляко при непрекъснато бъркане....
Пухкави сусамени хлебчетаПухкави сусамени хлебчета
Разбиваме яйцето и с помощта на четка го разпределяме върху хлебчетата....
Домашни хлебчета с ГаудаДомашни хлебчета с Гауда
Правим тесто от 1 ч.ч. брашно, хладкото прясно мляко, маята, захарта и щипка сол. Разбъркваме всичко добре и оставяме сместа да удвои обема си. След...
Домашни хлебчета с медДомашни хлебчета с мед
Печете хлебчетата около 25 мин в предварително загрята на 250 градуса фурна. Домашните хлебчета с мед са готови....
Хлебчета за домашни хамбургериХлебчета за домашни хамбургери
Готовите хлебчета за домашни хамбургери покрийте с чиста кърпа....
Домашни хлебчета с ленено брашноДомашни хлебчета с ленено брашно
2
Готовите хлебчета напръскайте с вода и покрийте с кърпа, за да омекнат. Домашните хлебчета с ленено брашно са готови....
Домашни хлебчета в два варинатаДомашни хлебчета в два варината
Изпекох домашни хлебчета в два варината на 170°C до готовност....
Малки домашни хлебчета за сандвичиМалки домашни хлебчета за сандвичи
Срязвам малките хлебчета през средата да станат на 2 половинки....
Домашни хлебчетаДомашни хлебчета
2
Втасалите хлебчета се мажат с олио и се поръсват със сусам. Пекат се в предварително загрята фурна на 200 градуса....
Домашни чеснови хлебчетаДомашни чеснови хлебчета
Аз използвам домашно приготвен хляб, когато ни останал в малко повече....
Домашни содени хлебчетаДомашни содени хлебчета
В купа пресяваме брашното, прибавяме разбитите яйца, олиото, сметаната със содата и солта. Замесваме меко тесто, което оставяме да почине за 30 минути...

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 8
56
41
31
20
10
Дай твоята оценка: