Gotvach.bg»Избрани Колекции»Дроб от Треска
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дроб от Треска

Дроб от Треска

Прегледай всички 12 избрани предложения относно дроб от треска в Gotvach.bg.
Треска с къриТреска с къриИзвадете треската и отцедете отделената течност. Накиснете в гореща вода изсушения лук докато омекне....
Треска с оризТреска с ориз
Изчистете ориза и го сварете в силно кипяща подсолена вода за около 15-20 минути. След като стане готов, го отцедете и изплакнете със студена вода...
Треска в сачеТреска в саче
Почистените филета се посоляват от всички страни. Изпичат се на добре намазненото саче, като от време на време се обръщат и се напръскват с лимонов...
Треска в цитрусово маслоТреска в цитрусово масло
Готовите филета от треска разпределете в порционни чинии и бързо залейте със ароматното цитрусово масло....
Панирана треска с патладжанПанирана треска с патладжан
Завийте филетата треска в патладжанената панировка с помощта на прозрачно фолио....
Треска в еър фрайърТреска в еър фрайър
Да ви е вкусно с тази треска в еър фрайър....
Треска с летни зеленчуциТреска с летни зеленчуци
Загрейте фурната до 220 градуса. Подправете рибните филета със сол и черен пипер на вкус. Намазнете тавичката за печене с 1/2 с.л. маргарин. Смесете...
Печена треска с кашкавалПечена треска с кашкавал
Рибата се нарязва на порции, слага се в намазана със зехтин тава и се залива със смес от смачканите сардини, магданоз, зехтин, сол и черен пипер....
Треска с бяло виноТреска с бяло вино
Сваряваме рибата за 10 минути в подсоления бульон, изваждаме и отцеждаме. Обелваме целината, нарязваме я на пръчици и сваряваме във вряща подсолена...
Треска по сицилианскиТреска по сицилиански
1
В незалепваща тавичка се подреждат филетата от треска и с покриват със сместа от тиганчето. Стоят във фурната на 200°C 10 мин....
Треска по неаполитанскиТреска по неаполитански
Месото на рибата треска е много нежно, затова внимавайте да не ги разкъсате. Оставят се върху хартия....
Треска по древногръцкиТреска по древногръцки
В горещ тефлонов тиган запичаме кориандъра за 5 минути и го стриваме със солта в хаванче. С полученото поръсваме филетата и ги поставяме в намазнена...

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 5
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: