Gotvach.bg»Избрани Колекции»Желе от Праскови
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Желе от Праскови

Желе от Праскови

Разгледай всички 24 избрани предложения за желе от праскови в Gotvach.bg.
Прасковки с прасковиПрасковки с прасковиОставяме конфитюра от праскови да се изстуди....
Желе с грозде, праскови и сини сливиЖеле с грозде, праскови и сини сливи
Желето с грозде, праскови и сини сливи е готово....
Желе с прасковиЖеле с праскови
Обелените праскови разрежете на полумесеци. Наръсете ги със захар и ги подредете в десертни чашки....
Праскови с мармаладПраскови с мармалад
В купа чупим яйцата и прибавяме захарта, разбиваме с миксер докато се разтвори захарта, след което добавяме олиото, киселото мляко и започваме да...
Праскови с медПраскови с мед
Забележка: Ето и нагледно как да си приготвите празнични прасковки стъпка по стъпка....
Поширани праскови с шоколадПоширани праскови с шоколад
Сервирайте пошираните праскови като ги залеете с разтопения шоколад и поръсите отгоре с маслените бисквитени трохи....
Сладки Праскови с НутелаСладки Праскови с Нутела
4
Така направете с останалите сладки прасковки. Сладките Праскови от едно време са готови. Източник: Вкусното ми Хоби със Страст и Любов...
Праскови в червено виноПраскови в червено вино
Щом сиропът се редуцира добавете прасковите и ги задушете. Времето на готвене зависи от размера и качеството на прасковите....
Сладки праскови и крушиСладки праскови и круши
Готовите праскови и крушки потопете за секунда в чашите с оцветена вода, прасковите - в червено и жълто, а крушите - в зелено и жълто....
Гриловани праскови с брендиГриловани праскови с бренди
В тавичка подредете прасковите с разреза нагоре....
Печени праскови в кремПечени праскови в крем
1
Изпечените праскови се обелват и заливат със крема поставени в купички или в тава....
Чийзкейк с праскови в чашаЧийзкейк с праскови в чаша
Декорирайте с прасковите по желание и върнете обратно в хладилника до пълното стягане на чийзкейка. Чийзкейкът с праскови в чаша е готов....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: