Gotvach.bg»Избрани Колекции»Задушен заек по селски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушен заек по селски

Задушен заек по селски

Разгледай всички 12 авторски предложения относно задушен заек по селски в Gotvach.bg.
Заек по селскиЗаек по селскиНакисвате заека за 5-6 часа в равни количества оцет и вода, изплаквате и го нарязвате на порции, които запържвате от всички страни в сгорещената мазнина...
Гергьовденски заек по селскиГергьовденски заек по селски
Заекът се нарязва на парчета и се поръсва с черен пипер и сол, след което се запържва в сгорещена мазнина от всички страни, до получаването на златиста...
Задушен свински джолан по селски на фурнаЗадушен свински джолан по селски на фурна
Невероятно вкусен и сочен задушен свински джолан по селски на фурна!...
Задушен див заек по италианскиЗадушен див заек по италиански
Гарнитурата за този задушен заек е по избор. Насладете се на тази вкусна рецепта от италианската кухня!...
Задушен свински дроб по селскиЗадушен свински дроб по селски
Сваля се от огъня и се поръсва задушеният свински дроб по селски с нарязан пресен магданоз....
Задушен заек с арпаджик и вино по гръцкиЗадушен заек с арпаджик и вино по гръцки
Загрейте в тиган 6 с.л. от зехтина и изпържете в него нарязания на порции заек, след което го извадете и в същата мазнина запържете обеления и нарязан...
Задушен заек със сметанаЗадушен заек със сметана
Месото добива по-пикантен вкус, ако се намаже с горчица или доматено пюре, смесено с черен пипер. Задушеният заек със сметана е готов....
Задушен Заек с БираЗадушен Заек с Бира
Задушеният Заек с Бира е готов....
Задушен заек на фурнаЗадушен заек на фурна
6
Пече се общо 2 часа до готовност на задушения заек. Добър апетит! Задушенят заек на фурна е много вкусен....
Задушен заек в гювечЗадушен заек в гювеч
Добър апетит с този вкусен задушен заек в гювеч!...
Задушен заек с манатаркиЗадушен заек с манатарки
Малко преди да се изкара от фурната, се маха фолиото и се добавят останалите гъби към задушения заек с манатарки....
Задушен заек с маслиниЗадушен заек с маслини
След като заекът е престоял определеното време в оцетена вода го изваждаме и измиваме. Заекът се нарязва на парчета, подсушава се и се запържва...

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: