Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заешка Кавърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заешка супа
Отделения кош с шията и дреболийките слагаме в тенджера под налягане в посолена вода и варим след сигнализацията за начало на процеса около 20 минутки...
Заешка дреболияЗаешката глава се разцепва, отстраняват се очите. Главата, вратът, крачетата, сърцето и дробовете се измиват и подсушават....
1
Заешка пастърмаНакиснете целите заешки филета в него за 18 часа.
След това ги отцедете добре и през единия край на всяко парче порбодете с конец....
1
Заешка яхния
Пригответе марината от сварени моркови, лук, целина, 2 дафинови листа, 1/2 ч.ч. вино, 1/4 ч.ч. оцет, зърна черен пипер и карамфил и накиснете заешкото...
Печена заешка плешкаПлешката се пече нарязана на порции или цяла. Измитото месо се отцежда, обелва се и се шпикова с тънки парчета сланина. Залива се със сгорещен маргарин...
1
Заек в гювече
Всичко се реди в гювечето: ред заек, покриваме равномерно с лук и чесън, 3-4 парчета от гъбите и бекон и повтаряме, докато продуктите свършат, като...
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: