Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заешка Капама
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заешка Капама

Заешка Капама

Разгледай всички 12 избрани предложения за заешка капама в Gotvach.bg.
Заешка капамаЗаешка капамаЗахлупете плътно и печете капамата около 3 часа на тих огън (140-150 градуса) без да разбърквате....
Вкусна заешка капамаВкусна заешка капама
Когато изври водата, капамата е готова за сервиране. Вкусната заешка капама е много вкусна....
Заек капамаЗаек капама
Измийте заека и го почистете от ципите. Осолете го отвън и отвътре. Сварете вътрешностите на заека в подсолена вода с няколко зрънца бахар. Запържете...
Заешка капама със сушени кайсииЗаешка капама със сушени кайсии
Заекът се оставя във вода за няколко часа. Нарязва се на порции, запържва се в олиото, след което се нарежда в кален гювеч. Към него се добавят...
Див заек капамаДив заек капама
1
Захлупвате тенджерата и замазвате капака й с тесто. Оставяте капамата да къкри на тих огън. Дивият заек капама е готов....
Домашен заек капамаДомашен заек капама
Капамата се вари на тих огън до готовност. Домашният заек капама е много вкусен....
Капама със заек и свинскоКапама със заек и свинско
Поднасяме капама със заек и свинско, докато е още топло....
Капама от заек по СтранджанскиКапама от заек по Странджански
1
Слагаме капака и печем 2 часа във фурната на 180 градуса....
КапамаКапама
5
Печете вашата капама около 2.5 часа на 180 градуса....
Яйца КапамаЯйца Капама
4
Първо се сваряват яйцата. Като изстинат се белят и се режат на две, по дължина. В тиган се слага олиото и маслото. Като се загрее мазнината, се...
Кокошка капамаКокошка капама
Изчистваме и измиваме кокошката. След това я нарязваме на порции. Нарязваме киселото зеле на ситно и го задушаваме с 2 с.л. масло. Когато се...
Великденска капамаВеликденска капама
Месото се измива и нарязва на 6 парчета. Всяко от тях се шпикова с парченца морков, и зърна черен пипер. Запържват се леко в мазнина и се изваждат...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 10
54
45
30
21
10
Дай твоята оценка: