Gotvach.bg»Избрани Колекции»Запечено сирене във фолио
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Запечено сирене във фолио

Запечено сирене във фолио

Прегледай всички 12 авторски предложения за запечено сирене във фолио в Gotvach.bg.
Запечено сирене във фолиоЗапечено сирене във фолиоВ голямо парче алуминиево фолио подреждаме филийките сирене и ги поръсваме с половината олио и черен пипер....
Печено козе сирене във фолиоПечено козе сирене във фолио
Подгответе си кошнички от алуминиево фолио по следния начин. Сгънете на две фолиото, като краищата ги намачквате и навивате навътре....
Печено овче сирене във фолиоПечено овче сирене във фолио
Завива се във фолио и се пече в предварително загрята фурна на 190 градуса за 20 минути....
Запечено сирене ДунавияЗапечено сирене Дунавия
Извадете и поднесете веднага печеното сирене. Внимавайте при отварянето на фолиото да не се изгорите от парата....
Чудно запечено сиренеЧудно запечено сирене
Запичаме сиренето на фурна на 200 °C за 20-25 минути. Сервираме чудното запечено сирене топло или охладено като мезе....
Запечено Сирене на ПлочаЗапечено Сирене на Плоча
Сервирайте печеното сирене топло, поръсено с със сух босилек и чаша вино. Запеченото Сирене на Плоча е готово....
Запечено сирене по средиземноморскиЗапечено сирене по средиземноморски
Сложете по едно листо, вече с печено сирене отгоре. Добавете малко зехтин. Сервирайте запеченото сирене по средиземноморски в голяма чиния....
Запечено сирене на тиганЗапечено сирене на тиган
Идеално топло предястие за чаша студено вино е това запечено сирене на тиган!...
Запечено сирене с ядкиЗапечено сирене с ядки
Плочката сирене се поставя върху лист фолио. Трябва да толкова голям, за да може да се завие плочката....
Предястие със запечено сиренеПредястие със запечено сирене
1
Предястието със запечено сирене е страхотно!...
Запечено сирене със сладкоЗапечено сирене със сладко
1
Използвайте за тази рецепта сирене, което ви е любимо....
Запечено сирене с медЗапечено сирене с мед
Овалваме плочката сирене в брашно и го запичаме в намазнен тефлонов тиган. След това заливаме с лъжичка меда и поръсваме със смлени орехи....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: