Gotvach.bg»Избрани Колекции»Защо Прясното Сирене Става на Дупки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ползи от прясното сиренеЕнзимите и бактериите, които се съдържат в прясното сирене, са жизнеспособни само при употреба именно в прясно състояние....
Защо сиренето става на дупки?
Така че защо в сирене има дупки
Дупките се управляват от микрофлората....
Сирене Шаури (Chevre) - кралят на френските меки сирена
Ензимите и бактериите, необходими за чревното здраве, са жизнени при употребата им именно в прясно състояние, както е при меките сирена....
Сиренето на Уисконсин е най-доброто сирене в света
Сиренето, произвеждано в американския щат Уисконсин, спечели състезанието за най-добро сирене в света....
Козе сирене
Козето сирене трябва да се прави само от прясно мляко, получено от добре поддържани и здрави кози....
Фета СиренеСиренето от козе мляко е сред предпочитаните храни в Древна Гърция.
По-късно то става неразделна част от местната кулинария....
1
Сирене Мимолет
Става въпрос за микроорганизми, които съществуват навсякъде, но те обичат особено влажната, хладна атмосфера в камерата за отлежаване на сирене....
Крема сирене
Това, което е характерно за крема сиренето и което го отличава от останалите сирена, е, че то не отлежава, а трябва да се консумира възможно най-прясно...
Синьо СиренеВеднъж покрай него минала прелестна девойка, заради която той загубил ума и дума и забравил своята закуска – комат ръжен хляб и прясно овче сирене...
5
Сирене Грюер
Всъщност Грюер доста си прилича с Ементал, но се различава от него по по-малките и по-малко на брой дупки и по-гладката си и мазна повърхност....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
52
45
30
21
10
Дай твоята оценка: