Gotvach.bg»Избрани Колекции»Информация за Мазнините
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Информация за Мазнините

Информация за Мазнините

Прегледай всички 12 подбрани съвети за информация за мазнините в Gotvach.bg.
Ябълков сладкиш без мазнини и без глутенЯбълков сладкиш без мазнини и без глутенПоръсваме отгоре стафиди и сервираме ябълковия сладкиш без мазнини и без глутен. Малко калории, много вкус. Опитайте!...
Чай за изгаряне на мазнинитеЧай за изгаряне на мазнините
4
Представям ви чай за отслабване, с който може да изгаряте на мазнините....
Отвара за изгаряне на мазнинитеОтвара за изгаряне на мазнините
С тази отвара помага за разграждане на мазнините и човек се чувства прекрасно :)...
Мусака без излишни мазниниМусака без излишни мазнини
Мусаката без излишни мазнини е много вкусна....
Коктейл против коремни мазниниКоктейл против коремни мазнини
Коктейлът се пие 30 минути преди сън, като спомага топенето на коремни мазнини....
Мазнините са полезниМазнините са полезни
Дневната норма мазнини са организма е седемдесет грама, от тях – шестдесет грама се падат на ненаситените мазнини....
Подправки срещу мазнинитеПодправки срещу мазнините
1
Вредата от мазнините може да се намали и чрез традиционни индийски подправки....
Мандарините топят мазнинитеМандарините топят мазнините
Сега е зимният сезон, през който начинът ни на живот не е толкова активен, а това е предпоставка за натрупване на излишни килограми. Консумацията...
Домашно фъстъчено масло без добавени мазниниДомашно фъстъчено масло без добавени мазнини
За да стане много по-бързо и лесно, изпечете фъстъците на тиган с по-голям диаметър. Разбърквайте през цялото време, за да не загорят. Посолете...
Черният чай топи мазнинитеЧерният чай топи мазнините
3
Метаболизмът се забавя, тъй като ние възрастните трупаме излишни мазнини....
Храни, които изгарят мазнинитеХрани, които изгарят мазнините
1
Храните, които изгарят мазнини, изискват почти толкова калории за тяхното разграждане, колкото всъщност съдържат....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 10
56
43
31
20
10
Дай твоята оценка: