Gotvach.bg»Избрани Колекции»Информация за Мазнините
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Информация за Мазнините

Информация за Мазнините

Прегледай всички 12 подбрани съвети за информация за мазнините в Gotvach.bg.
Ябълков сладкиш без мазнини и без глутенЯбълков сладкиш без мазнини и без глутенПоръсваме отгоре стафиди и сервираме ябълковия сладкиш без мазнини и без глутен. Малко калории, много вкус. Опитайте!...
Чай за изгаряне на мазнинитеЧай за изгаряне на мазнините
4
Представям ви чай за отслабване, с който може да изгаряте на мазнините....
Отвара за изгаряне на мазнинитеОтвара за изгаряне на мазнините
С тази отвара помага за разграждане на мазнините и човек се чувства прекрасно :)...
Мусака без излишни мазниниМусака без излишни мазнини
Мусаката без излишни мазнини е много вкусна....
Коктейл против коремни мазниниКоктейл против коремни мазнини
Коктейлът се пие 30 минути преди сън, като спомага топенето на коремни мазнини....
Подправки срещу мазнинитеПодправки срещу мазнините
1
Вредата от мазнините може да се намали и чрез традиционни индийски подправки....
Мазнините са полезниМазнините са полезни
Дневната норма мазнини са организма е седемдесет грама, от тях – шестдесет грама се падат на ненаситените мазнини....
Мандарините топят мазнинитеМандарините топят мазнините
Сега е зимният сезон, през който начинът ни на живот не е толкова активен, а това е предпоставка за натрупване на излишни килограми. Консумацията...
Домашно фъстъчено масло без добавени мазниниДомашно фъстъчено масло без добавени мазнини
За да стане много по-бързо и лесно, изпечете фъстъците на тиган с по-голям диаметър. Разбърквайте през цялото време, за да не загорят. Посолете...
Черният чай топи мазнинитеЧерният чай топи мазнините
3
Метаболизмът се забавя, тъй като ние възрастните трупаме излишни мазнини....
Храни, които изгарят мазнинитеХрани, които изгарят мазнините
1
Храните, които изгарят мазнини, изискват почти толкова калории за тяхното разграждане, колкото всъщност съдържат....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 10
56
43
31
20
10
Дай твоята оценка: