Gotvach.bg»Избрани Колекции»Италиански Гозби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Италиански гевречетаИталианските гевречета се казват още тарали. Макар да се правят из цяла Южна Италия, са признати за специалитет на област Пулия!...
Италиански кроасани
са изпечени, са ефирни, леки и почти кухи отвътре, или на големи шупли, и силно се забелязват отделните пластове на бутертестото, докато при тези италиански...
Италиански кюфтенцаСмесете каймата с настъргания лук, чесъна, галетата, маслините и ригана, магданоза.
Подправете на вкус със сол и черен пипер. Оформете малки кюфтенца...
4
Италиански щрудел
Сложете италианския коледен щрудел да се пече в загряна фурна за около 20 минути....
Италиански БрускетиВърху всяка филийка сложете от доматената смес и поднесете италианските брускети....
2
Италиански питкиМаята се размива заедно със захарта в топлата вода. Покрива се и се изчаква около 5 - 10 минути до образуването на мехурчета.
Пресятото брашно...
1
Италиански коледни ромбчета
Печете бисквитите в предварително загрята на 170°С фурна за 20-22 минути
Щом се опекат, преместете италианските коледни ромбчета върху решетка,...
Италиански солен пай
Рецепта, която се превърна в класика на нашите маси, пикантният пай с различна плънка и аромати.
Рецептата за солен пай с рикота и спанак е лесна...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
53
42
30
21
10
Дай твоята оценка: