Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кавърма Постна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постна кавърма с печуркиСервирайте кавърмата топла с пресен хляб.
Постната кавърма с печурки е много вкусна....
Постна кавърма с гъбиГъбите се почистват и нарязват на едро с пънчетата.
Чушките, лукът и морковът се нарязват на ситно, а картофите, тиквичката и доматът – на кубчета...
1
Чобан кавърма
Кавърмата се вари на среден огън до пълна готовност на месото и пълното омекване на зеленчуците.
Чобан кавърмата е готова....
Плевенска кавърма
След второто наливане прибавете червения пипер и когато кавърмата е готова, я изсипете върху свареното пиле....
Зеленчукова кавърма
Накрая се добавят солта, доматите, останалите подправки и отново се оставя на бавен огън, докато зеленчуковата кавърма остане на мазнина....
Патладжанена кавърма
Разбъркваме зеленчуковата кавърма още малко, да се смесят вкусовете.
Сервирате патладжанената кавърма топла....
Сръбска кавърмаСвинската кавърма се доварява още 10-15 минути и се сервира топла.
Приятен апетит!...
1
Кавърма кебапФурната се настройва на 250 градуса и кавърма кебапът се пече около 40 минути.
Готовата кавърма кебап се поръсва с пресен магданоз....
1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: