Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кавърма от Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кавърма от Дроб

Кавърма от Дроб

Прегледай всички 21 авторски предложения относно кавърма от дроб в Gotvach.bg.
Кавърма с черен дробКавърма с черен дробПоднесете вашата кавърма с черен дроб, като по желание в чинията може да сипете малко ориз, върху него сложете от кавърмата и поръсете със ситно нарязан...
Дроб кавърма с гъбиДроб кавърма с гъби
Сервирайте кавърмата топла, поръсена с магданоз или пресен зелен лук. Дроб кавърмата с гъби е супер вкусна....
Кавърма с черен дробКавърма с черен дроб
Черният дроб се измива и се нарязва на парчета, които се овалват в брашното и се изпържват в мазнината. След това се заливат със зелевия сок и...
Кавърма със свински дроб и осмянкаКавърма със свински дроб и осмянка
Поднесете кавърма със свински дроб и осмянка с чаши, пълни с хубаво червено вино :)...
Кавърма с черен свински дроб по шопскиКавърма с черен свински дроб по шопски
Вкусна кавърма, която трябва да опитате!...
Свинска кавърмаСвинска кавърма
2
Разпределете кавърмата в гювечета и печете на 200градуса за 30минути или до готовност. Поръсете с нарязан магданоз....
Родопска кавърмаРодопска кавърма
3
Разпределете кавърмата в гювечета и ги поставете в студена фурна. Включете на 200 градуса....
Кайзер кавърмаКайзер кавърма
Почистете месото от ципите и го оформете на парчета с продълговата форма. Посолете и поръсете обилно с червен пипер. Така приготвените парчета...
Селска кавърмаСелска кавърма
Нарежете месото на малки парчета и го задушете до омекване в маста и малко вода. Извадете го и в същата мазнина задушете нарязаните чушки от туршия...
Агнешка кавърмаАгнешка кавърма
Агнешкото месо се обезкостява и нарязва на големи парчета. Те се задушават с част от маслото и малко вода. Слагате лютите чушки и овкусявате с черен...
Кавърма-кебапКавърма-кебап
Нарязвате месото на кубчета и леко го запържвате в сгорещена мазнина. Прибавяте ситно нарязания праз и нарязаните на парченца пиперки. След като...
Странджанска кавърмаСтранджанска кавърма
Нарязваме месото на парчета и го запържваме в загрятото олио. Прибавяме нарязания на полумесеци лук и задушаваме за кратко. Добавяме нарязаните...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
41
33
20
10
Дай твоята оценка: