Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кавърма от Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кавърма с черен дробПоднесете вашата кавърма с черен дроб, като по желание в чинията може да сипете малко ориз, върху него сложете от кавърмата и поръсете със ситно нарязан...
Дроб кавърма с гъби
Сервирайте кавърмата топла, поръсена с магданоз или пресен зелен лук.
Дроб кавърмата с гъби е супер вкусна....
Кавърма с черен дроб
Черният дроб се измива и се нарязва на парчета, които се овалват в брашното и се изпържват в мазнината.
След това се заливат със зелевия сок и...
Кавърма със свински дроб и осмянка
Поднесете кавърма със свински дроб и осмянка с чаши, пълни с хубаво червено вино :)...
Свинска кавърмаРазпределете кавърмата в гювечета и печете на 200градуса за 30минути или до готовност. Поръсете с нарязан магданоз....
2
Родопска кавърмаРазпределете кавърмата в гювечета и ги поставете в студена фурна. Включете на 200 градуса....
3
Кайзер кавърма
Почистете месото от ципите и го оформете на парчета с продълговата форма.
Посолете и поръсете обилно с червен пипер. Така приготвените парчета...
Селска кавърма
Нарежете месото на малки парчета и го задушете до омекване в маста и малко вода.
Извадете го и в същата мазнина задушете нарязаните чушки от туршия...
Агнешка кавърма
Агнешкото месо се обезкостява и нарязва на големи парчета. Те се задушават с част от маслото и малко вода. Слагате лютите чушки и овкусявате с черен...
Кавърма-кебап
Нарязвате месото на кубчета и леко го запържвате в сгорещена мазнина. Прибавяте ситно нарязания праз и нарязаните на парченца пиперки.
След като...
Странджанска кавърма
Нарязваме месото на парчета и го запържваме в загрятото олио.
Прибавяме нарязания на полумесеци лук и задушаваме за кратко.
Добавяме нарязаните...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
41
33
20
10
Дай твоята оценка: