Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кайзероване на Рибица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рибица с картофиНамажете с нея рибицата от всички страни, покрийте съда и оставете на хладно да се маринова за 1 нощ (може и по-малко)....
Сушена рибица с подправкиСушеницата трябва да е готова след около 2 седмици, но това зависи от дебелината на рибицата.
Сушената рибица с подправки е много вкусна....
16
Свинска рибица с плънка
Свинската рибица се почиства и се оформя. В рибицата се прави разрез по дължина и се изважда част от месото....
Свинска рибица на фурна
В тава слагаме рибицата нарязваме я по ширина и подреждаме зеленчуците в прорезите....
Свинска рибица с картофи на фурна
По средата слагаме и рибицата. Върху тях обилно посипваме соса и нарязания лук....
Крехки пържоли от свинска рибица в сач
Посоляваме пържолите и ги начукваме с дървен чук докато станат дебели приблизително 1. 5 см. След това се поръсват с подправките.
Режем лука на...
Печени рибици с картофено пюре
Рибиците се овкусяват с пипера и солта. Слагат се в тава и се заливат с виното. Пекат се до полуготовност. През това време картофите се обелват, нарязват...
Свинска рибица на скара в грейви сос
Свинската рибица се обезципява внимателно с остър нож. Насолява се с подправките - прясно млян пипер меланж и пушена сол....
Домашна рибицаМесото се почиства от жили. Може да се разреже на две половини по дължина. С вилица се надупчва тук-там. Захарта се смесва със солта. Хубаво се покрива...
1
Пълнена рибица
Добре оформената рибица се взема и внимателно се разрязва с голям и остър нож така че да се получи един лист....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: