Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кайсиева Ракия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кайсиева Ракия

Кайсиева Ракия

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно кайсиева ракия в Gotvach.bg.
Кайсиева ракияКайсиева ракияКайсиевата ракия трябва да отлежава най-много 1-2 месеца, за да се запази характерния й аромат....
Гюлова ракия - Ракия от розиГюлова ракия - Ракия от рози
2
В голям съд сипете водата, захарта, 3 бутилки винен оцет, маята за хляб и листа от ароматни рози - около 1-2 кофи общо. Розовите листа се използват...
Дюлева ракияДюлева ракия
4
Дюлевата ракия сварете 2 пъти, като се отделя добре първака и патоката....
Вишнева ракияВишнева ракия
Всичко се смесва и стои 40 дена в стъклен съд на слънчево място. После се прецежда и държи в стъклена бутилка, на хладно място....
Черешова ракияЧерешова ракия
Готовата ракия се оставя да отлежи в дъбови бъчви, до омекотяване на вкуса, след което се разрежда с дестилирана вода до получаването на желания градус...
Греяна ракияГреяна ракия
След като покафенее, се налива ракията, като се разбърква с лъжица....
Бадемова ракияБадемова ракия
2
За да направите ракията, ще трябва да смелите бадемите в мелачка. На 100 л вода се добавят 18 кг захар....
Сливова ракияСливова ракия
2
Сливовата ракия трябва да е поне 38 градуса....
Ябълкова ракияЯбълкова ракия
11
Алкохолното съдържание на ябълковата ракия трябва да е 38 градуса....
Прасковена ракияПрасковена ракия
В 12 литра двойно дестилирана ракия се добавят 2 кг листа от праскови. Оставя се да престои 2-3 седмици и се дестилира....
Гроздова ракияГроздова ракия
3
Гроздовата ракия трябва да е поне 40 градуса....
Винена ракияВинена ракия
Винената ракия се получава от дестилацията на хубаво, качествено вино....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: