Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Направя Еклери
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Направя Еклери

Как да Направя Еклери

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно как да направя еклери в Gotvach.bg.
Еклери с крем и крем с еклериЕклери с крем и крем с еклериСъвършените еклери с крем и крем с еклери. Източник: Добриана Димова - Българските ястия и рецепти...
Еклери с шоколадинЕклери с шоколадин
Изпечете еклерите в гореща фурна, докато бухнат и станат златисти. Оставете ги да изстинат....
Еклери с целувкиЕклери с целувки
Еклерите се вадят, охлаждат се и пълнят с крем. Всеки еклер се сервира, като се украсява с целувки....
Еклери с млякоЕклери с мляко
3
Готовите еклери се пълнят с крем по желание. Тези съм напълнила с охладен домашен крем в комбинация със 150 мл разбита сладкарска сметана....
Еклери с карамелЕклери с карамел
3
Напълнете еклерите и работете бързо, за да не се разтопи сладоледа....
Еклери с шоколадЕклери с шоколад
2
След като изстинат изпечените еклери се пълнят със шприц с крема. Поливат се с разтопен шоколад....
Еклери с маков кремЕклери с маков крем
Наслаждаваме се на вкусните еклери с маков крем за десерт или за компания на чаша ароматно кафе....
Еклери с лимонов кремЕклери с лимонов крем
Извадете еклерите и оставете да изстинат напълно. Направете крема за еклери. Сложете в касерола половината мляко и захарта на котлона....
Солени еклери с ЕменталСолени еклери с Ементал
Оставете готовите солени еклери с ементал да поизстинат леко. Поднесете солените еклери по желание поръсени с малко червен пипер....
Еклери с портокалов кремЕклери с портокалов крем
Нашите еклери с портокалов крем са готови, по желание поръсваме със пудра захар отгоре. Рецептата за еклери е готова!...
Солени Еклери с КашкавалСолени Еклери с Кашкавал
Оставете тавата извън фурната да изстинат напълно еклерите, а през това време си пригответе плънката....
Еклери с маслен кремЕклери с маслен крем
Приготвяне на еклерите: В подходящ съд слагаме водата и маслото да заврат....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 7
52
41
32
22
10
Дай твоята оценка: