Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Приготвим Джолан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Джолан в МултикукърПрибираме в хладилника да престои за едно денонощие.
Поставяме в мултикукъра, като на дъното прибавяме лука и джолана....
Джолан в гювеч
Глинените съдове се слагат в студена фурна, за да загреят постепенно.
Джоланът в гювеч е много вкусен....
Джолан в пликВтриваме подправките в целия джолан и оставяме да поеме за няколко часа.
Загрейте фурната на 180 градуса....
2
Джолан с гъби
Вадим гъбите и слагаме нарязания на ситно джолан да се изпържи. Заедно с него можем да сложим лук, чушки, моркови, домат....
Джолан с бираСвинските джолани измийте и подсушете. Всичко подправки сложете в хаванче и ги счукайте....
1
Джолан с боб
Сложете боба, заедно с джолана, нарязаната на кубчета сланина, наденицата и ситно нарязаните лук и чесън в дълбоко глинено гърне....
Свински джолан с ориз
Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно.
Слагат се картофите, лукът, след това оризът. След сваряването...
Свински джолан с виноВ глинено гърне се слага джолана и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва....
7
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: