Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Си Направя Пита Роза
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Си Направя Пита Роза

Как да Си Направя Пита Роза

Разгледай всички 22 кулинарни идеи относно как да си направя пита роза в Gotvach.bg.
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръститеЯхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който...
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте....
Пита - РозаПита - Роза
5
Разтворете маята в малко топла водичка със захарта и след като се активира, я добавете към останалите продукти и замесете тесто, което трябва да е...
Козуначена пита РозаКозуначена пита Роза
2
Готовата козуначена пита Роза поръсете с пудра захар. Да ви е сладко! Съвет: Не слагайте в тестото ядки или сухи плодове!...
Питка РозаПитка Роза
Оставям го да втаса за около час, докато удвои обема си....
Бюрек РозаБюрек Роза
Към широката страна слагах малко от сместа и навивах на руло, а после на охлюв, като така и направих и с останалите кори....
Желирана розаЖелирана роза
Важно е да варим кремовете едновременно .Когато кремовете заврат ги махаме от котлоните....
Хлебна розаХлебна роза
Разбърках и продължих да добавям брашно. Пое около килограм, докато получих меко, нелепнещо тесто. Оставих да втаса....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: