Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да направим месото по крехко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да направим месото по крехко

Как да направим месото по крехко

Прегледай всички 23 кулинарни идеи за как да направим месото по крехко в Gotvach.bg.
Как да направя пилешкото месо крехко?Как да направя пилешкото месо крехко?Друг вариант е да използвате различни сосове, които също ще направят месото крехко....
Крехко и сочно агнешкоКрехко и сочно агнешко
Сложете агнешкото месо в по-голяма тава, полейте със сместа и натрийте месото хубаво с нея....
ГМО рапично олио прави месото извънредно крехкоГМО рапично олио прави месото извънредно крехко
Проведено изследване на канола в Канада установява интересна способност на новият вид рапично олио – да прави месото много по-крехко и сочно....
Как да си приготвим крехко свинско месоКак да си приготвим крехко свинско месо
- За да е крехко свинското месо, трябва да не прекалявате с термичната му обработка....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Загрява се до телесна температура и на всеки литър мляко се слагат по шест капки мая за сирене. Аз винаги слагам към нужните капки още шест....
Мляко прави рибата по-крехкаМляко прави рибата по-крехка
Използвайте прясно мляко, когато варите риба – от това месото ѝ ще стане много по-крехко, а лошият дъх, който имат някои речни риби като шарана...
Крехко печено заешкоКрехко печено заешко
2
Заешкото става много крехко и ароматно! Да ви е сладко! Съотношението олио:вода:вино може да бъде и 1:1:1....
Крехко агнешко магданозлияКрехко агнешко магданозлия
Месото се почиства от сухожилия и ципи и се подсушава. Нарязва се на малки късчета и се запържва за кратко в растителната мазнина....
Маринати за крехко и вкусно патешкоМаринати за крехко и вкусно патешко
Маринатата с ананас прави патешкото месо много крехко и с изискан екзотичен аромат....
Крехко заешко на скараКрехко заешко на скара
Нарежете месото на пържоли, използвайте бутчетата, гърдите или корема. Ако използвате само месото от бутчетата, леко ги начукайте....
Крехко агнешко под фолиоКрехко агнешко под фолио
Махнете фолиото и печете още около 1 час, докато крехкото агнешко под фолио стане наистина крехко....

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: