Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да си Направим Зимнина
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си Направим Зимнина

Как да си Направим Зимнина

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно как да си направим зимнина в Gotvach.bg.
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфкаВече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който...
Зимнина с морковиЗимнина с моркови
След около седмица зимнината с моркови е готова. Получават се много хрупкави и приятни....
Зимнина с Чушки СиврияЗимнина с Чушки Сиврия
Готовата зимнина с чушки Сиврия поставяме на хладно и проветриво място. През първите дни се претакаме през ден-два....
Зимнина от зеленчуциЗимнина от зеленчуци
Посоляваме ги и оставяме да се отцедят....
Зимнина от тиквичкиЗимнина от тиквички
2
Съхранявайте зимнината от тиквички на хладно място....
Зимнина от сладки патладжаниЗимнина от сладки патладжани
Патладжаните се разрязват на четвъртинки по дължина. Лукът се реже на четвъртинки. Чушките се чистят от семената и дръжките и се разрязват на широки...
Зимнина от млени доматиЗимнина от млени домати
Почистете пиперките от семките и дръжките и ги нарежете на парчета. Доматите са почистват от зеленото около дръжката и също се нарязват на парчета...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: