Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да си Направим Пудинг
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си Направим Пудинг

Как да си Направим Пудинг

Открий всички 12 авторски предложения за как да си направим пудинг в Gotvach.bg.
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфкаВече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който...
Да си направим домашен пудингДа си направим домашен пудинг
1
Как точно да си направим пудинг в домашни условия?...
Пудинг с макарониПудинг с макарони
Отгоре залейте с пудинга и отново заравнете, разтръскайте тавичката, за да поемат макароните от него....
Пудинг с кайсииПудинг с кайсии
Пече се във фурната 40-50 минути, готовият пудинг трябва да се е надигнал и да има златисто-кафяв цвят....
Пудинг с грисПудинг с грис
Пудингът се поднася с разреден плодов сироп, смесен на вкус с коняк или ром, или със сладък сос....
Пудинг с оризПудинг с ориз
Оризът се вари в малко вода. Като набъбне, се прибавят млякото и захарта и се вари до омекване на ориза. Като изстине, към него се прибавят жълтъците...
Пудинг с ябълкиПудинг с ябълки
Пудингът се пече с силна фурна. След като изстине се обръща в подходяща чиния и по желание може да се сервира с плодов сироп....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: