Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да си Приготвя Домашен Козунак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави перлена захаррецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят...
Козунак с ракия
Замесваме меко тесто за козунак, а останалото масло добавяме постепенно и месим до неговото усвояване....
Козунак с шоколадПечем пухкавия козунак с богата плънка 15 мин на 150 градуса, увеличаваме фурната на 180 градуса и печем за още 25-30 мин....
1
Козунак с бира
Пробваме дали е добре изпечен козунакът с бира с дървена клечка, трябва да излиза суха....
Козунак с касис
Оформеният козунак се поставя във форма за печене, намазана с краве масло или поставена хартия, и се оставя да втаса....
Козунак с бадеми
Козунакът го слагаме в предварително намазана с маргарин форма и го оставяме да втаса втори път....
Козунак в хлебопекарна
След това тестото се разделя на две части, правят се дълги фитили и се сплита, поставя се в съда на хлебопекарната /леко намазнен/....
Козунак с олиоБухналите козунаци намазваме с разбито яйце и поръсваме със захар. Поставяме ги в студена фурна и включваме на 120 градуса....
3
Козунак с пълнеж
Замесваме тесто, което трябва да оставим на топло да втаса. Така премесваме два пъти....
Козунак с локумЗа да стане козунакът, в стаята, в която го правите, през целия процес трябва да е топло....
1
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
53
43
31
23
10
Дай твоята оценка: