Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да си направим Баклава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте....
3
Тригуни Да си оближеш пръститеЗаливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Баклава с мляко
Изпечете до готовност турската баклава.
За сирипирането сложете 3 чаши прясно мляко с 3 чаши захар и бъркайте до разтопяване на захарта....
Баклава с грисЗалейте охладената баклава с топлия захарен сироп. Оставете баклавата с грис да престои една нощ преди да я поднесете....
1
Баклава с бутертестоПриготвената бутер баклава сиропирайте със захарния сироп. Поднесете на следващия ден, за да може баклавичките да се напоят....
5
Баклава с кадаиф
Първо се приготвя сиропът, като за целта се смесват водата, захарта и се оставя да ври на котлона за 5 минути....
Баклава с плънкаОставете баклавата с плънка да престои за 1 денонощие или нощ, преди да поднесете.
Баклавата с плънка е много сочна....
3
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: