Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Овчи Курбан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Овчи Курбан

Как се Готви Овчи Курбан

Прегледай всички 12 избрани предложения относно как се готви овчи курбан в Gotvach.bg.
Овчи КурбанОвчи КурбанСол се добавя според вкуса ви. Когато месото е сварено, курбанът е готов....
Овчи обреден курбанОвчи обреден курбан
По желание може да поръсите курбан чорбата с малко пресен джоджен. Овчият обреден курбан е готов....
Курбан с агнеКурбан с агне
Карантията на агнето се измива добре, нарязва се и се сварява в подсолена вода....
Курбан по ГрудовскиКурбан по Грудовски
Измитите овчи карантии също сварете до омекване, нарежете ги и ги добавете към месото....
Курбан с пилешко месоКурбан с пилешко месо
1
Нарежете лука на дребно и го задушете до омекване в половината масло. Добавете нарязаното на ситно пилешко месо, запържете за крако и добавете нарязания...
Курбан от овче месоКурбан от овче месо
Варете курбана до увиране на зеленчуците, като внимавате да не се разварят. Курбанът от овче месо е готов....
Курбан от агнешки вратКурбан от агнешки врат
Поднася се гореща. Курбанът от агнешки врат е готов....
Агнешки курбан за здравеАгнешки курбан за здраве
1
Сервираме курбана горещ, като първо се загребва с черпак от дъното с месото, после се сипва малко чорба и накрая малко от мазното отгоре....
Курбан от Ярешко месоКурбан от Ярешко месо
Ако ни се вижда постен курбанът, добавяме малко олио. Към края на сваряването на месото добавяме и солта....
Шилешки курбан с карантия и лукШилешки курбан с карантия и лук
Изважда се главата лук и се прибавят дреболиите. Курбанът се сервира с люта чушка, чесън и оцет, с които се подправя богато....
Курбан за здраве от СливенскоКурбан за здраве от Сливенско
Когато заври, огънят се намалява и се оставя да къкри на тих огън около 2 часа или докато месото омекне. Отново прецеждаме самия бульон....
Бистър курбан от чисто агнешко месоБистър курбан от чисто агнешко месо
Бистрият курбан от чисто агнешко месо е готов....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: