Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Шилешко Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Супа от шилешко месо
Нарежете месото на малки късчета, залейте го с 6 ч.ч. студена вода и варете на тих огън.
Настържете морковите и ги задушете в маслото и 2-3 с.л...
Чорба с шилешко месо
Шилешкото месо се сварява в подсолена вода /1.5-2 л/ с малко зехтин. В началото се образува пяна, която трябва да се премахне....
Шилешко месо със спанак
Ястието се пече до готовност на зеленчуците и получаване на златиста коричка на месото....
Курбан чорба от шилешко месо
Нарязваме шилешкото месо на парчета и го варим на слаб огън (като задължително го отпенваме, докато се вари или след като се свари, го прецедете)....
Шилешко задушено
Наръсва се с червения пипер, посолява се и се задушава захлупено 10 минути при 50%....
Шилешко по ямболски
Нарежете месото на средно големи парчета и го сложете в тенджера.
Прибавете нарязаните спанак, лобода, лук, магданоз, джоджен, мазнина, червения...
Шилешко с картофи
Измиваме месото, нарязваме го на порции (или на кубчета) и то заливаме с 3 ч.ч. топла вода. Добавяме ситно нарязания лук, кипваме и варим на умерен...
Шилешко грил-кебап
Заедно с месото се мариноват и пиперките, като само им се отстраняват пънчетата. Така ще омекнат и ще се нижат по-лесно без да се чупят....
Шилешко с прясно зеле
Отгоре сложете месото с всичко от съда му и сложете шилешкото с прясно зеле да се пече в умерена фурна. 10-15 минути преди да извадите тавата от фурната...
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: