Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Опушва Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Опушва Месо

Как се Опушва Месо

Открий всички 12 кулинарни идеи за как се опушва месо в Gotvach.bg.
Домашно опушване на месоДомашно опушване на месоПрочетете още: - как да опушим пиле; - как да опушим сланина; - как да опушим риба;...
Как сами да си опушим месоКак сами да си опушим месо
1
Когато месото се опушва, топлината е ниска и месото се приготвя бавно, за да се гарантира отличен резултат и автентичен вкус....
Как се опушва месото?Как се опушва месото?
Топло опушване на месо Топлото опушване на месо се осъществява при температура 20 - 30 градуса....
Как се опушва риба?Как се опушва риба?
За качественото опушване на риба ви трябва риба (скумрия, бяла риба), сол, дървени стърготини, съд за опушване и мерак....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Топящи се в устата бисквиткиТопящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50...
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
4
Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
1
Месото се покрива със свежо фолио и с чукче се начуква, без да се разкъсва. Поставя се в брашно и се напудря и от двете страни....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
Млякото леко се загрява. Яйцата се разбиват. Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: