Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Праве Руски Квас
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Праве Руски Квас

Как се Праве Руски Квас

Открий всички 12 кулинарни идеи за как се праве руски квас в Gotvach.bg.
Руски квас с джинджифилРуски квас с джинджифилТечността се прецежда и се добавят захарта и маята. Покрива се с кърпа и се оставя на топло за 24 часа. Прецежда се....
Руски квас от сухариРуски квас от сухари
Руският квас от сухари е готов. Източник: Петстотинъ деветдесеть и деветь най-нови и изпитани готварски рецепти, 1940 г....
Руски ягодов квасРуски ягодов квас
Ягодите се измиват и се отцеждат. Изсипват се в тенджера, заливат се с вода, колкото да ги покрие, и се кипват....
Как се прави руски пломбирКак се прави руски пломбир
Отгоре може да украсите готовия руски пломбир по ваше желание и вкус. Насладете се на невероятния вкус!...
Руският квас се приготвя и с краставици и ябълкиРуският квас се приготвя и с краставици и ябълки
Прочутият руски квас, който от стотици години е най-популярната безалкохолна напитка на руснаците, може да се приготви и от зеленчуци и плодове....
Бърз, икономичен и натурален Руски квас в 3 свежи вариантаБърз, икономичен и натурален Руски квас в 3 свежи варианта
1
Квасовете са сред незаменимите руски разхладителни напитки, които се приготвят от незапомнени времена и намират широко приложение на руската трапеза...
Лимонов квасЛимонов квас
Смесете 10 л вода със захарта, нарязаните и почистени от семки лимони, бахара и кипнете всичко заедно. Оставете да спадне температурата до хладко...
Квас с хмелКвас с хмел
Хлябът се нарязва на филии и се запича на фурна. Вади се и се охлажда напълно....
Мекици с квасМекици с квас
Тестото се замесва вечерта и престоява цяла нощ. На сутринта пържите мекичките....
Традиционен ябълков квасТрадиционен ябълков квас
Сложете ситно нарязаните ябълки в чиста платнена торба, която се завързва и се поставя в емайлиран казан (най-добре с фалшиво дъно)....
Питка с квасПитка с квас
2
Трябва да се получи като боза. Поръсваме щипка захар и разбъркваме....
Кавказки слабоалкохолен квасКавказки слабоалкохолен квас
1
Сместа се прецежда и се оставя за 3 часа на топло. След това отново се прецежда и се сервира....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: