Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Домашно Бяло Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно бяло виноНай-важното при производството на бяло вино е, че мъстта трябва да ферментира без семките, чепките и ципите....
Бяло ВиноСред основните сортове, от които се прави бяло вино, са Совиньон блан, Траминер, Димят, Пино гри, Шардоне, Виониер, Видал блан, Ермитаж, Пино...
2
Тънкости при приготвянето на домашно бяло вино
Силата на виното зависи от количеството захар, използвана при приготвянето му. При ферментацията от захарта се образува спирт.
Добавянето на...
Търнаклия с бяло вино
Размесете го пак, така че да се заобли. След това го прехвърлете в намаслена тавичка и го покрийте с разбит жълтък....
Треска с бяло вино
Сваряваме рибата за 10 минути в подсоления бульон, изваждаме и отцеждаме.
Обелваме целината, нарязваме я на пръчици и сваряваме във вряща подсолена...
Челамичка с бяло вино
Режем пилето на четири, измиваме го, натриваме го със сол, червен и черен пипер и със пресованите скилидки чесън.
Оставяме го около половин час...
Марината с бяло виноКъм чесъна добавете бялото вино, олиото, дафиновите листа, кетчупа и малко червен пипер.
Хубаво разбъркайте и намажете с марината всяко парче месо...
1
Миди с бяло вино
След това тенджерата се захлупва с капак и силно се разклаща, за да се отворят черупките. Щом се отворят се добавя и маслото....
Рейтинг
4.8
Общо гласували: 9
57
42
30
20
10
Дай твоята оценка: