Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Кашкавал Пане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Кашкавал Пане

Как се Прави Кашкавал Пане

Открий всички 24 избрани предложения за как се прави кашкавал пане в Gotvach.bg.
Кашкавал пане с шункаКашкавал пане с шункаКашкавалът пане се пържи в силно сгорещена мазнина и от двете страни. Кашкавалът пане с шунка е много вкусен....
Кашкавал пане с царевично брашноКашкавал пане с царевично брашно
Нарежете кашкавала на парчета. Оваляйте в царевичното брашно, а след това в яйцето. Начупете корнфлейкса на дребни парчета....
Кашкавал пане на фурнаКашкавал пане на фурна
Изсипваме в тава и печем панирания кашкавал в предварително загрята фурна до готовност. Кашкавалът пане на фурна е готов....
Кашкавал пане по сицилианскиКашкавал пане по сицилиански
Грисът се разбърква с подправките. Яйцата се разбиват добре в купа. Охладеният кашкавал се нарязва на филийки....
Лесен кашкавал панеЛесен кашкавал пане
8
Лесният кашкавал пане е готов....
Традиционен кашкавал панеТрадиционен кашкавал пане
Пържим кашкавала в загрято олио, докато придобие приятен загар. Традиционният кашкавал пане е готов!...
Кашкавал пане - аламинутКашкавал пане - аламинут
2
Парченцата кашкавал се топят последователно в студена вода, брашно, разбити яйца и галета....
Хрупкав кашкавал панеХрупкав кашкавал пане
1
Добавя се сол на вкус. Кашкавалът се потапя в панировката и се пърже в предварително загрят тиган с олио....
Кашкавал пане с пилешко филе и бираКашкавал пане с пилешко филе и бира
Пържим панирания кашкавал в силно загрята мазнина от всяка страна от 3 минути. Кашкавалът пане с пилешко филе и бира е готов....
Пане от сирене и кашкавалПане от сирене и кашкавал
1
Слагаме ги при пането....
Кашкавал пане без брашноКашкавал пане без брашно
Кашкавал пане без брашно с гарнитура от салата. Кашкавалът се реже на две и се мокри с вода....
Кренвирш с кашкавал ПанеКренвирш с кашкавал Пане
Кренвиршите се разрязват на половинки. Прави се разрез в средата и се слага парче кашкавал....

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: