Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Кефир
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Кефир

Как се Прави Кефир

Прегледай всички 12 избрани предложения относно как се прави кефир в Gotvach.bg.
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захаррецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят...
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
Ето така се прави блат за торта....
Как се прави кефир?Как се прави кефир?
Тя се получава лесно - след коагулация на краве, козе или овче мляко с помощта на кефирни зърна или т.н. кефирна гъба....
Питки с кефир и маяПитки с кефир и мая
В отделна купа се разбива яйцето, добавят се кефирът, водата, олиото, солта и захарта....
Омлет с кефир и ЕменталОмлет с кефир и Ементал
След това добавяте 50 мл кефир....
Кифли с кефир и сиренеКифли с кефир и сирене
В брашното правим кладенче и сипваме кефира с маята, яйцата, солта, олиото и замесваме меко тесто. Доомесваме върху набрашнена повърхност....
Таратор с кефир и орехово маслоТаратор с кефир и орехово масло
Тараторът с кефир и орехово масло е много вкусен!...
Пуешко филе с кефир и салвияПуешко филе с кефир и салвия
Прибавя се кефирът. Пуешкото филе се намазва с кефира от всички страни. Оставя се в хладилник за 3 часа....
Домашен кефир с банан и овесени ядкиДомашен кефир с банан и овесени ядки
Закуската е хубаво да се приготви от вечерта. В дълбок съд слагаме кефира, начупения на парченца банан и овесените ядки. Пасираме....
Кекс с кефир и сладко от черешиКекс с кефир и сладко от череши
Поръсете кекса с кефир и сладко от череши с пудра захар! Да ви е сладко!...
Здравословна студена супа с кефир и лукЗдравословна студена супа с кефир и лук
2
Добър апетит със здравословната студена супа с кефир и лук....
Пърленки с кефир на тиганПърленки с кефир на тиган
Сложете кефира с съд, в който ще замесите тестото за пърленките. Прибавете към него содата и разбъркайте....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: