Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Майонеза
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Майонеза

Как се Прави Майонеза

Открий всички 24 кулинарни идеи относно как се прави майонеза в Gotvach.bg.
Как се прави веган майонеза?Как се прави веган майонеза?Всички веган майонези се правят, като се пасират съставките в блендер, с добавка на избрана мазнина - олио или зехтин....
Идеи за домашна майонезаИдеи за домашна майонеза
5
Приготвянето на домашна майонеза изисква не повече от 5 минути....
МайонезаМайонеза
1
Истинската, домашно приготвена майонеза е добре да се консумира до 3 дена след приготвянето й. 100 г майонеза съдържат около 480 ккал/2008 kJ...
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
му харесва от двата вида домашно приготвени....
Домашна майонезаДомашна майонеза
3
По желание след като майонезата се е захванала, може да добавите 1 с.л.горчица....
Предимствата на домашната майонезаПредимствата на домашната майонеза
Домашната майонеза не съдържа тези изкуствени съставки, което я прави по-здравословен избор....
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
Ето така се прави блат за торта....
Как се прави майонеза - ръководство за начинаещиКак се прави майонеза - ръководство за начинаещи
Чукнете яйцето в отделна купичка и след това го сипете в съда, в който ще правим майонезата. Защо правим това?...
Домашна шафранова майонезаДомашна шафранова майонеза
2
Пасирайте домашната майонеза. Ефектът е моментален. Домашната шафранова майонеза е готова....
Домашна руска майонезаДомашна руска майонеза
Затворете руската майонеза с пластмасовото капаче и приберете в хладилника, за да стегне за няколко часа....
Домашна провансалска майонезаДомашна провансалска майонеза
Движете плавно и към стените, за да се сгъсти равномерно. При готовата домашна майонеза сложете билките, разбъркайте и поднесете....
Домашна соева майонезаДомашна соева майонеза
Майонезата е готова, приготвянето и не се различава от това на една обикновена майонеза....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: