Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Овча Саздърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Овча Саздърма

Как се Прави Овча Саздърма

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за как се прави овча саздърма в Gotvach.bg.
Овча СаздърмаОвча СаздърмаТака саздърмата ще стане по-бяла. Третата вода трябва да покрива месото поне един пръст....
Саздърма с яйцаСаздърма с яйца
От ниско счупете яйцата върху парчетата саздърма, като се стремите яйцата да останат цели и да не се разтекат....
Саздърма от телешка главаСаздърма от телешка глава
Рецептата за саздърма съм научила от моята майка! Тя приготвяше освен телешка, овча и козя саздърма по същия начин....
Свинска домашна саздърма в бурканиСвинска домашна саздърма в буркани
Когато обезкостявате кокалите, за да им вземете месото, оставяйте по малко месо за саздърма....
Запеканка саздърма с картофено пюреЗапеканка саздърма с картофено пюре
2
В тавичката, в която ще печем запеканката, накъсваме на ситно (с ръце) саздърмата и я разпределяме равномерно по цялата тава, върху саздърмата разпределяме...
Запечена саздърма с лук и яйцаЗапечена саздърма с лук и яйца
Запечената саздърма с лук и яйца е готова....
Домашна саздърма от рагу и сърцаДомашна саздърма от рагу и сърца
Не се стерилизира саздърмата. Така в хладилник домашната саздърма от рагу и сърца издържа повече от месец....
Гювечета с карфиол, саздърма и вкусен сосГювечета с карфиол, саздърма и вкусен сос
Слагаме отцеденото от водата цветно зеле - карфиол, и парченца саздърмата....
Домашна саздърмаДомашна саздърма
6
За домашната създърма може да използвате месо по избор, но е важно да се вари с кокали и стави, които са източник на желатин. Слагате местото...
Домашно приготвена саздърмаДомашно приготвена саздърма
След ден домашно приготвената саздърма е готова за консумиране....
Домашна козя саздърмаДомашна козя саздърма
Слагат се месото и костите да врят на бавен огън за 1 час. След това се оставят да изстинат напълно. Обира се образувалата се лой от повърхността...
Каша от саздърмаКаша от саздърма
Разреждаме с разтворения бульон във вода и варим с дребно нарязаната саздърма, като непрекъснато бъркаме докато се получи желаната гъстота....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: