Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Пастърма от Сърна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пастърма от ДивечНякои поставят пастърмата на решетка в хладилника.
След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Пастърма от месо от сърна
Ако условията, в които съхне, са благоприятни до седмица-две пастърмата трябва да е готова.
Пастърмата от месо от сърна е много вкусна....
Как се прави перлена захар
рецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят...
ПастърмаСлед 1 денонощие се освобождава и се намазва обилно от двете страни (по възможност с четка) със специална подправка за пастърма, приготвена от 3 пълни...
30
Кайзер ПастърмаСушат се навън - правите с конец ушенца на пастърмите и закачате да се ветреят. Има вариант за сушене на пастърмата в хладилник....
3
Домашна пастърма
Готовата пастърма леко я измивам преди да готвя с нея.
Домашната пастърма е много вкусна....
Телешка пастърмаКритерии за готовата телешка пастърма е промяната на цвета й.
Тази пастърма издържа в хладилник в плик до 4-5 месеца....
5
Конска пастърмаПровесете ги на проветриво място, за да се суши пастърмата за около 2-3 седмици.
Конската пастърма е готова....
1
Свинска пастърмаСлед пресоването пастърмата се намазва с гъста каша, приготвена от равни количества червен и черен пипер, разредени с 1—2 чаени лъжички студена вода...
7
Пилешка пастърмаПилешката пастърма се овалва в тях. Края на всяко филенце се продупчва с дебела игла и се нанизва на конец....
1
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 10
56
43
30
21
10
Дай твоята оценка: