Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Прасенце на шиш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Перфектният арабски шиш кебапЛукът, доматите и чушките се нарязват в подходяща форма за нанизване на шишове и след като изтече времето за мариноване с тези продукти се правят...
Как се прави кефир?
Кефир е тибетска гъба, която предизвиква ферментацията в млякото. Тя му придава специфичен вкус, който се харесва на всички, но най-много на феновете...
Как се прави маскарпонеПригответе сами маскарпоне, което се използва за направата на много десерти. Необходима ви е течна сметана – 125 милилитра, 250 милилитра прясно...
9
Как се прави фондю
Фондю е френска дума, която означава разтопен. Но самият процес на кулинарна обработка на продуктите по този специфичен начин идва от Швейцария....
Как се прави пестил
Варенето на пестил е отколешна българска традиция, която, оказва се, не е забравена и до днес. Ако ви е домъчняло за позабравения вкус и искате да...
Как се прави уасаби
Уасаби се прави много лесно, независимо дали се използва такъв на прах, или корена на растението....
Как се прави медът
Органичният мед се смята за една от най-чистите форми и се прави според стриктни предписания....
Как се прави маслоСигурно домашното масло е едно от първите неща заедно със сиренето, което сте се научили да правите сами вкъщи....
3
Как се прави КафтаМалцина са чували, че думата мезе идва от ливанската кухня, където то може да служи не само за предястие, но и за основно ястие. Важното е да...
1
Как се прави петмез
Повечето модерни домакини си нямат и представа какво представлява петмезът, познат като маджун или рачел, но той е бил неразделна част от приготвянето...
Как се прави тахан?
Той се приготвя от сусам и именно от него се прави прочутата тахан халва, както и една от модерните храни на последното десетилетие - хумуса...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
53
43
32
22
10
Дай твоята оценка: