Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Реване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Реване

Как се Прави Реване

Прегледай всички 24 избрани предложения за как се прави реване в Gotvach.bg.
Реване с кремРеване с кремГорещото реване залейте с охладения сироп и оставете да се охлади и попие сиропа напълно....
Реване с нескафеРеване с нескафе
Извадете тавата с реването с нескафе и още горещо го полейте равномерно със студения сироп. Сервирайте реването студено!...
Реване с КомпотРеване с Компот
Нарязваме орехите на ситно, а може и да се минат на машинка, както и прасковите от компота на ситно. Всичко се добавя и разбърква добре....
Реване с прасковиРеване с праскови
2
Залейте изстиналото реване с топлия захарен сироп. Поръсете реването с праскови с малко пудра захар по желание и поднесете на парчета....
Реване с млякоРеване с мляко
Когато реването изстине го залейте с подсладеното хладко мляко, което е ароматизирано с ванилията....
Реване от тефтерчетоРеване от тефтерчето
3
Когато реването се пече, фурната не бива да се отваря, за да не спадне. Охладете готовото реване....
Реване от ИсперихРеване от Исперих
Разбийте жълтъците на водна баня с половината захар, докато стане пухкав крем и захарта се разтопи....
Реване с карамелен пудингРеване с карамелен пудинг
Сварете пудинга с вода и залейте върху реването, разпределете равномерно. Оставете да се охлади и да стегне в хладилник....
Гръцко реване с портокалГръцко реване с портокал
При сервиране поръсете гръцкото реване с портокал с кокосови стърготини и / или резен портокал....
Портокалово реване с грисПортокалово реване с грис
2
Портокалово реване с грис поднасяме поръсено с кокосови стърготини....
Реване с коктейлни черешиРеване с коктейлни череши
Сложете водата и захарта да врят 10 минути и с лъжица полейте охладеното реване....
Кокосово реване с лимонКокосово реване с лимон
Режем го на малки квадратчета и ги украсяваме ароматното реване с кокосови стърготини. Имам страхотно кокосово реване с лимон!...

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
50
42
30
21
10
Дай твоята оценка: