Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Руски Квас
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави руски пломбирОтгоре може да украсите готовия руски пломбир по ваше желание и вкус.
Насладете се на невероятния вкус!...
Руският квас се приготвя и с краставици и ябълки
Прочутият руски квас, който от стотици години е най-популярната безалкохолна напитка на руснаците, може да се приготви и от зеленчуци и плодове....
Бърз, икономичен и натурален Руски квас в 3 свежи вариантаКвасовете са сред незаменимите руски разхладителни напитки, които се приготвят от незапомнени времена и намират широко приложение на руската трапеза...
1
Как се прави квас за хляб от лимец?
За да направим квас за хляб от лимец, са ни необходими 35 г пълнозърнесто брашно от лимец - смляно, и 50 мл изворна вода. Тези две съставки смесваме...
Защо да изберем хляб с квас?
Това вещество се съдържа в люспата на пшеницата, ръжта и други зърнени култури, от които се прави брашно за печене....
Как се прави медът
Органичният мед се смята за една от най-чистите форми и се прави според стриктни предписания....
Как се прави маскарпонеПригответе сами маскарпоне, което се използва за направата на много десерти. Необходима ви е течна сметана – 125 милилитра, 250 милилитра прясно...
9
Как се прави фондю
Фондю е френска дума, която означава разтопен. Но самият процес на кулинарна обработка на продуктите по този специфичен начин идва от Швейцария....
Как се прави пестил
Варенето на пестил е отколешна българска традиция, която, оказва се, не е забравена и до днес. Ако ви е домъчняло за позабравения вкус и искате да...
Как се прави уасаби
Уасаби се прави много лесно, независимо дали се използва такъв на прах, или корена на растението....
Как се прави кефир?
Кефир е тибетска гъба, която предизвиква ферментацията в млякото. Тя му придава специфичен вкус, който се харесва на всички, но най-много на феновете...
Как се прави маслоСигурно домашното масло е едно от първите неща заедно със сиренето, което сте се научили да правите сами вкъщи....
3
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: