Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Фрикасе от Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Фрикасе от Гъби

Как се Прави Фрикасе от Гъби

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно как се прави фрикасе от гъби в Gotvach.bg.
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захаррецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят...
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
Ето така се прави блат за торта....
Гъби фрикасеГъби фрикасе
7
Добавете и 1-2 бр. дафинов лист към фрикасето....
Пиле фрикасе с гъбиПиле фрикасе с гъби
3
Върнете на котлона и бъркайте за около 5 минути, докато се получи гъстия сос за фрикасе. Накълцайте копър и го добавете към ястието....
Гъби фрикасе със зеленчуков бульонГъби фрикасе със зеленчуков бульон
Варят се на умерен огън, докато гъбите омекнат, след което се оцеждат от получения бульон и се нарязват на дребно....
Фрикасе с риба и гъбиФрикасе с риба и гъби
Смесете лука, горчицата, подправките и оцета. Кипнете получената маринатата. Добавете филето и оставете да ври 10 минути. След това свалете от...
Малки прави баничкиМалки прави банички
Затоплете тиган с незалепващо покритие, намазнете го и печете правите банички от всяка страна. Малките прави банички са готови!...
Пиле фрикасе с гъби в маслоПиле фрикасе с гъби в масло
Украсявам порциите пиле фрикасе с гъби в масло с магданоз....
Пиле фрикасе с гъби и сметанаПиле фрикасе с гъби и сметана
Накрая към сочното фрикасе се прибавя месото, накъсано на дребно, черния пипер и сметаната....
Пуешко фрикасе с гъби и мащеркаПуешко фрикасе с гъби и мащерка
Бъркайте, докато се образува гладка каша. За да разредите си доливайте вода според това колко гъсто искате да е вашето пуешко фрикасе....
Фрикасе с пилешко филе и гъбиФрикасе с пилешко филе и гъби
3
В тенджерата, в която ще готвите фрикасе, залейте дъното с олио, като загрее достатъчно добавете 3 с.л. брашно....
Прави банички с каймакПрави банички с каймак
Препоръчително е правите банички с каймак да се хапват топли, защото са много ароматни. Опитайте!...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: