Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Агнешко Бутче
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко Бутче с МаслиниС остър нож промушваме на много места агнешкия бут и натикваме в дупките колкото се може повече от билковата паста....
Агнешко бутче с билки
Накрая се маха алуминиевото фолио и печеното агнешко бутче се допича на горен реотан да хване коричка....
Агнешко бутче с джоджен
Преди да го поставим във фурната, слагаме върху бутчето парченца масло и наливаме отстрани водата в тавата....
Агнешко бутче с картофи
Покрийте тавата с фолио и сложете агнешко бутче с картофи да се пече на 180-200 градуса около 2 - 2.30 часа....
Агнешко бутче в кора
Изпеченото бутче се покрива с месото на наденицата и се увива в разточеното бутертесто.
Краищата му се залепват с вода....
Агнешко бутче с мента
Намазва се с олиото и се наръсва със солта и смлените три вида пипер.
Слага се в тавичка и се налива 1 чаша вода....
Агнешко бутче с бадеми
Отцеждат се и се слагат в тавата под месото, поливат се с разтопено масло и се запичат....
Печено агнешко бутче с плънка
Обезкостяваме бутчето, разрязваме го и го начукваме. Посоляваме го с малко сол.
Сваряваме дреболиите и ги нарязваме на ситно....
Гергьовско агнешко бутче с манатарки
Вземаме агнешкото бутче, измива, подсушаваме, намазваме с краве масло, сол, червен и черен пипер....
Печено агнешко бутче с дреболии
Агнешкото бутче се насича на порционни парчета, осолява се, слага се в голяма тава....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
52
45
33
20
10
Дай твоята оценка: