Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се прави хубавото вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно Оризово Вино
Готовото оризово вино може да се съхранява в хладилник или да го налеете в стъклени бутилки, които трябва да стоят на тъмно и хладно място....
Домашно бяло виноСлед като и тихата ферментация приключи бялото вино се оставя към 3 седмици, за да се избистри....
4
Конкилие с домашно вино
Сложете пастата да се вари във вряща подсолена вода с няколко капки олио. Не я преварявайте, оставете я съвсем леко жилава!...
Домашно вино от шипки
Рецептата за домашни вино от шипки е от книгата Домашно консервиране на плодове и зеленчуци от Люба Бозукова и Захари Захариев....
Домашно Вино от ДжанкиИзбистрено домашното вино се бутилира.
Домашното Вино от Джанки се съхранява в хладни и проветриви помещения....
1
Руско домашно вино от касис
Касисът се измива и се подсушава. Намачква се леко и се слага в дамаджана или бутилка с широко гърло....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: